site logo

Во затворен простор CE натпреварувачки семеен забавен парк во трамбулина Феникс со топка во кафез

Во затворен простор CE натпреварувачки семеен забавен парк во трамбулина Феникс со топка во кафез

SPIRIT е фабрика за трамболина парк Феникс во Кина, ние исто така произведуваме и продаваме игралиште во затворено, меко игралиште и висок терен со јаже.

Во затворен простор CE натпреварувачки семеен забавен парк во трамбулина Феникс со топка во кафез-{:mk}SPIRIT PLAY,Игротека на отворено, Затворено игралиште, Парк со брануваа, Фитнес на отворено, надувување, меко игралиште, воин нинџа, парк на брануваа, Структура на игралиште, структура за играње, фитнес на отворено, воден парк, систем за играње, независен, независен, независен, ,Инклузивен,Парк,Ѕид за качување,Игра за мали деца

Оваа карактеристика на дизајнот на паркот феникс на брануваа е топка во кафез, топка за избегнување, обрач за кош, кула од пајак, ѕид за качување, јама од пена.

Капацитетот на овој дизајн на паркот феникс на брануваа е 50-60 лица.

Оваа област во паркот феникс со брануваа им овозможува на децата 6-8 и возрасните да играат заедно.

Во затворен простор CE натпреварувачки семеен забавен парк во трамбулина Феникс со топка во кафез-{:mk}SPIRIT PLAY,Игротека на отворено, Затворено игралиште, Парк со брануваа, Фитнес на отворено, надувување, меко игралиште, воин нинџа, парк на брануваа, Структура на игралиште, структура за играње, фитнес на отворено, воден парк, систем за играње, независен, независен, независен, ,Инклузивен,Парк,Ѕид за качување,Игра за мали деца