site logo

Колку чини Модуларен climbид за качување по дома за деца?

Како што започна прашањето за СОВИД-2020 19, се повеќе возрасни започнуваат вежбање во теретана дома.

И некои родители сакаат да изградат модуларен climbид за качување дома за своите деца.

Колку чини Модуларен climbид за качување по дома за деца?-{:mk}SPIRIT PLAY,Игротека на отворено, Затворено игралиште, Парк со брануваа, Фитнес на отворено, надувување, меко игралиште, воин нинџа, парк на брануваа, Структура на игралиште, структура за играње, фитнес на отворено, воден парк, систем за играње, независен, независен, независен, ,Инклузивен,Парк,Ѕид за качување,Игра за мали деца

Ова е нашиот најнов модуларен дизајн на wallидови за качување по дома што се продава, кој е комбиниран со функционална опрема за салата и climbид за качување.

Главно материјал од модуларен climbид за качување дома е HDPE плоча, челик со облога во прав, кабелска јаже.

Нашата модуларна цена за climbид за качување по домови е конкурентна.

За да дознаете повеќе информации за модуларен climbид за качување дома на нашата веб -страница.