site logo

Blini fëmijë në vendet e lojës me trampolinë në terren

Blini fëmijë në vendet e lojës me trampolinë në terren

Blini fëmijë në vendet e lojës me trampolinë në terren-{:sq}SPIRIT PLAY,Parku i lojërave në natyrë, Shesh lojërash në natyrë, Parku Trampoline, Fitnes në natyrë, Fryrës, Shesh lojërash i butë, Luftëtar Ninja, Park Trampoline, Struktura e këndit të lojërave, Struktura e lojërave, Fitnes në natyrë, Parku ujor, Sistemi i lojës, i pavarur, qëndrim i lirë, ,Përfshirëse,Park,Ngjitje Muri,Lojë për Fëmijë

Ky është SHPIRT në foton e aksioneve rrethuese të trampolinës tokësore.

Çmimi ynë i surround trampoline në tokë është konkurrues.

Ky rrethues në trampolinë tokësore përdoret për fëmijët 2-12 vjeç dhe të rriturit.

Koha e garancisë rrethuese të trampolinës në tokë është 5 vjet.