site logo

Në shitje plane muri ngjitjeje të përballueshme për fëmijët DIY në natyrë

Në shitje plane muri ngjitjeje të përballueshme për fëmijët DIY në natyrë

Kjo është fotografia e fëmijëve SPIRIT DIY duke u ngjitur me plane muri.

Në shitje plane muri ngjitjeje të përballueshme për fëmijët DIY në natyrë-{:sq}SPIRIT PLAY,Parku i lojërave në natyrë, Shesh lojërash në natyrë, Parku Trampoline, Fitnes në natyrë, Fryrës, Shesh lojërash i butë, Luftëtar Ninja, Park Trampoline, Struktura e këndit të lojërave, Struktura e lojërave, Fitnes në natyrë, Parku ujor, Sistemi i lojës, i pavarur, qëndrim i lirë, ,Përfshirëse,Park,Ngjitje Muri,Lojë për Fëmijë

Planet tona të murit të ngjitjes përdorën material dërrase HDPE me cilësi të lartë.

Të gjitha produktet tona të planeve të murit të ngjitjes që përdoren në park, parashkollor, kopsht, oborrin e shtëpisë dhe parkun publik.

Çmimi ynë i planeve të murit të ngjitjes është konkurrues për blerësin e biznesit me shumicë.