site logo

Struktura e lojërave të jashtme HDPE në çati për fëmijë Standardi i sigurisë CE për zonën e lojërave rezidenciale.

Struktura e lojërave të jashtme HDPE në çati për fëmijë Standardi i sigurisë CE për zonën e lojërave rezidenciale.

Kjo është fotografia e projektit të çatisë së strukturës së lojës SPIRIT HDPE.

Struktura e lojërave të jashtme HDPE në çati për fëmijë Standardi i sigurisë CE për zonën e lojërave rezidenciale.-{:sq}SPIRIT PLAY,Parku i lojërave në natyrë, Shesh lojërash në natyrë, Parku Trampoline, Fitnes në natyrë, Fryrës, Shesh lojërash i butë, Luftëtar Ninja, Park Trampoline, Struktura e këndit të lojërave, Struktura e lojërave, Fitnes në natyrë, Parku ujor, Sistemi i lojës, i pavarur, qëndrim i lirë, ,Përfshirëse,Park,Ngjitje Muri,Lojë për Fëmijë

Materiali ynë i çatisë së strukturës së lojës është fletë HDPE.

Ky projekt i strukturës së lojës së çatisë lejon 15 deri në 20 fëmijë të luajnë së bashku.

Karakteristika e këtij produkti të çatisë së strukturës së lojës është kalorës me pranverë, tunel, shkallë, alpinist, panel informacioni, ura dhe rrëshqitje.

Koha e garancisë së projektit të çatisë së strukturës së lojës është 8 vjet.