site logo

Si për të blerë për fëmijë Play Struktura Luaj me rrëshqitje?

Kjo strukturë e lojës madhësia e tokës është 580*220*320 cm, numri i produktit është 1B1103.

Si për të blerë për fëmijë Play Struktura Luaj me rrëshqitje?-{:sq}SPIRIT PLAY,Parku i lojërave në natyrë, Shesh lojërash në natyrë, Parku Trampoline, Fitnes në natyrë, Fryrës, Shesh lojërash i butë, Luftëtar Ninja, Park Trampoline, Struktura e këndit të lojërave, Struktura e lojërave, Fitnes në natyrë, Parku ujor, Sistemi i lojës, i pavarur, qëndrim i lirë, ,Përfshirëse,Park,Ngjitje Muri,Lojë për Fëmijë

Aktiviteti i strukturës së lojës kryesisht është rrëshqitja e tubit, paneli i lojës dramatike, rrëshqitja spirale, çatia e shpendëve, shkallët plastike dhe më shumë.

SHPIRTI është fabrikë e strukturave të lojërave të vjetra në Kinë, ne përdorëm materiale me cilësi të lartë për të gjitha llojet e sheshit të lojërave në natyrë dhe shesh lojërash të brendshme.

E gjithë struktura jonë e lojërave për fëmijë plotëson standardet e CE, TUV, SGS dhe më shumë.

Struktura e lojës gjithashtu pranon dizajn falas me porosi sipas planit dwg të klientit, ekipi ynë profesional i projektimit do të përfundojë për ju në ditë të shkurtra.

Ne gjithashtu ofrojmë produkte përkatëse të strukturës së lojës si sharrë, kalorës pranverë, set lëkundës, trampoline në tokë dhe më shumë.