site logo

Како да се купат детски Игра Структура со слајд за продажба?

Оваа структура на игра големина на земја е 580*220*320 см, бројот на производот е 1B1103.

Како да се купат детски Игра Структура со слајд за продажба?-{:mk}SPIRIT PLAY,Игротека на отворено, Затворено игралиште, Парк со брануваа, Фитнес на отворено, надувување, меко игралиште, воин нинџа, парк на брануваа, Структура на игралиште, структура за играње, фитнес на отворено, воден парк, систем за играње, независен, независен, независен, ,Инклузивен,Парк,Ѕид за качување,Игра за мали деца

Главно активноста на структурата на играта е слајд на цевки, драматична табла за игра, Спирален слајд, покрив од птици, пластични скали и многу повеќе.

ДУХОТ е долгогодишна фабрика за играње структура во Кина, ние користевме висококвалитетен материјал за сите видови на отворено игралиште и внатрешно игралиште.

Целата наша игра структура за деца ги исполнува стандардите на CE, TUV, SGS и многу повеќе.

Структурата за играње исто така прифаќа бесплатен сопствен дизајн според планот на dwg на клиентите, нашиот професионален тим за дизајн ќе заврши за вас во кратки денови.

Ние исто така нудиме релевантни производи од структура за играње, како што се клацкалка, пролет велосипедист, сет за лулање, брануваа во земја и многу повеќе.